15.4 C
Blanes
Nit de la Cultura Lloretenca 2015

Dilluns es tanca el termini per presentar-se als premis literaris Vila de Lloret

Com sempre, les obres presentades, tant en narrativa com en poesia, han d’estar relacionades amb el món dels viatges.

Nit de la Cultura Lloretenca 2015

Darreres Notícies

Últims dies per participar als Premis Vila de Lloret, que arriben a la dotzena edició amb una novetat. A partir d’ara, el guanyador no es pot tornar a presentar en la mateixa categoria fins al cap de cinc anys. Una restricció que fins ara era de només un any, però que s’ha ampliat, segons el dinamitzador cultural de l’Ajuntament, Josep Delemus, per donar més opcions de guanyar als participants.

Com sempre, les obres presentades, tant en narrativa com en poesia, han d’estar relacionades amb el món dels viatges, “en el sentit més ampli”. 

Els premis són suculents: mil euros per al guanyador en prosa i 500, per al millor poema. Per als estudiants de secundària, el primer premi són 300 euros per gastar en material cultural i a primària, 150, a banda d’una excursió per a tota la classe. A més, s’entrega un trofeu en forma de maleta i l’any següent es publica un llibre que inclou totes les obres premiades.

Qui vulgui consultar les bases, pot fer-ho a través de la pàgina web de l’Ajuntament o bé adreçant-se a la secció de cultura. L’últim dia per entregar els treballs és dilluns vinent, 29 de febrer. Els premis s’entregaran a la Nit de la Cultura Lloretenca el 15 d’abril. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist