30.9 C
Lloret de Mar
Bloc de formigó a l'avinguda Just Marlès

El dispositiu de prevenció a la zona de vianants es manté fins el 30 de setembre

S'ha decidit a la reunió de seguiment realitzada avui.

Bloc de formigó a l'avinguda Just Marlès

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret de Mar s’ha reunit avui amb l’equip de govern municipal i els cossos de seguretat. Han acordat que es mantindran fins el 30 de setembre les mesures de seguretat adoptades de forma preventiva arran dels atemptats. Consisteixen en mantenir els blocs de formigó a l’illa de vianants i no abaixar les pilones d’accés a diferents punts del centre. Les restriccions de trànsit a les nits ja han deixat de tenir efecte.

Les mesures detallades són les següents:

Els pilons automàtics de l’illa de vianants no baixaran en l’horari de tarda (15-17h). Només es deixarà passar vehicles autoritzats per l’agent de la central de comandament que estiguin degudament identificats.

El piló automàtic de Sa Caleta només es baixarà després de les 11h per requeriment de veïns de les cases de la zona, pel càtering de l’hotel Rosamar Màxim i pel centre de busseig autoritzat a portar les bombones, amb la instrucció de comunicar quan surten.

El piló automàtic de la Plaça de la Torre no baixarà després de les 12h. excepte per a veïns identificats, vehicles de turistes i repartidors que han de parar a l’exterior del passeig.

Es mantenen els blocs de formigó bloquejant l’accés del C/Sant Pere des del C/carrer Verge de Loreto i des del C/Oliva. Per als vehicles que vulguin entrar a l’illa de vianants en l’horari autoritzat ho hauran de fer des del carrer Torrentó.

Es mantenen els blocs en l’accés al passeig Manel Bernat, al passeig de terra de Jacint Verdaguer, a la Plaça de la Vila, a les voreres de l’av. Just Marlès i a la platja de Fenals per l’av. Amèrica.

Des de la setmana passada, no hi ha cap restricció de trànsit rodat a l’Avinguda Just Marlès i Passeig Marítim durant la nit.

spot_img

El + Vist