7.2 C
Lloret de Mar

Dissabte es farà una visita guiada nocturna gratuïta al cementiri

S'organitza per commemorar la Setmana Europea del descobriment dels cementiris.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Per celebrar la Setmana Europea del descobriment dels cementiris, aquest dissabte s’ofereix una visita guiada nocturna al cementiri modernista de Lloret. La guia, Ana Peña, ha remarcat que la visita anirà acompanyada de la música d’un violí. A diferència de l’última que van fer, aquest cop no serà teatralitzada, sinó que es farà un recorregut per explicar tota la història d’un dels equipaments culturals més destacats de Lloret.

servicios profesionales jimenez

En la construcció del cementiri hi trobem arquitectes de renom, com Bonaventura Conill i Montobbio, Vicens Artigues, Gallissà i Puig i Cadafalch. És un detall que cada vegada hi ha més lloretencs que coneixen gràcies a la feina que es fa des del departament de Patrimoni municipal, segons Ana Peña.

Ana Peña està molt satisfeta de la resposta que han tingut a les dues visites nocturnes que s’han fet al cementiri i espera repetir l’èxit aquest dissabte. La cita és a dos quarts de deu de la nit. L’entrada és gratuïta i els interessats només cal que es presentin a la porta del cementiri a aquesta hora. La visita durarà una hora.

spot_img

El + Vist