16.8 C
Blanes
Cobla La Principal de la Bisbal

Diumenge la diada de Sant Elm ve carregada d’activitats

La festa, organitzada per la Confraria de Sant Elm, comptarà amb una missa, una ofrena floral al mar, el Ball de Plaça, sardanes, un concert líric amb orquestra i també amb focs artificials.

Cobla La Principal de la Bisbal

Darreres Notícies

Diumenge se celebra la segona jornada destaca de la Festa Major a Lloret: Sant Elm. La Confraria ja ho té tot a punt per dur a terme les diferents activitats programades. De fet, va començar dilluns passat amb l’assaig del Ball de Plaça destinat als més petits, ja que diumenge a la tarda tots els nens que ho vulguin podran sortir a ballar la Dansa de Ses Almorratxes darrere de les quatre Obreres i els seus balladors. El Patró Major de la Confraria, Agustí Blanch, ha recordat que l’assaig infantil s’organitza des de fa pocs anys, però està convençut que és una iniciativa molt bona.

La jornada de Sant Elm començarà la vigília, el 25 a la nit, amb la passada dels Obrers de Sant Elm anunciant la festa de l’endemà. I diumenge mateix, es farà una missa a les dotze del migdia a l’església parroquial. Tot seguit, a la una, se sortirà al mar amb creuer per fer l’ofrena d’una corona de llorer en memòria a les persones que van perdre la vida al mar; a més, aquest any es tindrà un record per un soci de la Confraria mort recentment.

circo de las estrellas

De cara a la tarda, les Obreres i els seus balladors oferiran un tastet del Ball de Plaça als residents de l’hospital sociosanitari. I, a dos quarts de vuit, aniran a la plaça de la Vila per oferir la Dansa a tota la població.

En aquesta ocasió, la música la posarà la cobla La Principal de la Bisbal, que abans d’acabar farà una audició de sardanes. I, a la nit, la mateixa cobla es traslladarà a Sa Caleta per oferir un concert líric amb formació d’orquestra. El director artístic de la cobla, Francesc Cassú, assegura que aquest format atrau a molt de públic. Cassú ha explicat que el concert a Sa Caleta és especial per a la cobla, que fa dècades que actua a la Festa Major de Lloret. El concert es farà dissabte a les onze de la nit i l’entrada és oberta a tothom.

Abans, però, hi haurà el castell de focs artificials, a partir de dos quarts d’onze de la nit a la platja de Lloret, amb la pirotècnia Estalella.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist