24.6 C
Lloret de Mar
Detall del cartell de l'obra 'Parole, Parole'

Diversió i música, a bord d’un creuer

Detall del cartell de l'obra 'Parole, Parole'

Darreres Notícies

Una comèdia negra, ambientada en un creuer que travessa el Mediterrani. Al llarg d’una setmana, els protagonistes viuran moments molt divertits, acompanyats de bona música, que convertiran el viatge en unes vacances inoblidables.

Aquest és el punt de partida de Parole, Parole, l’espectacle que la companyia de teatre local El Mirall ofereix aquest cap de setmana en el teatre de Blanes. L’autor i director és Josep Alum. Espera que el públic “somrigui i rigui” i destaca “la posada en escena, amb els músics del creuer tocant estàndards italians dels anys ‘70 i ‘80”.

Un total de sis persones pujarà a l’escenari del teatre de Blanes: tres actors, que se sumen als dos músics i a la cantant que donen vida a l’orquestra del creuer. Ells són les cares visibles de l’espectacle Parole, Parole, que “es va començar a cuinar fa un any, a finals de març del 2013, tot un procés de proves, amb l’escriptura de les escenes, els assajos… els actors també hi ha participat, amb molta implicació”.

Un dels mèrits de Parole, Parole és que és una obra de creació pròpia, com tots els espectacles de la formació El Mirall. La companyia de Blanes acumula quasi trenta anys d’història, amb un segell propi, que es podrà comprovar en la representació del cap de setmana.

La comèdia negra i musical l’estrenen aquest divendres, a les 22 hores, i repeteixen la funció l’endemà dissabte, a la mateixa hora. El preu de l’entrada: 10 euros. Hi ha expectació entre el públic per veure Parole, Parole en el teatre de Blanes.

spot_img

El + Vist