34.4 C
Lloret de Mar
La Flama de Farners, en l'aniversari de l'any passat

Doble audició de La Flama de Farners, avui a Lloret de Mar

A les 12h, participarà en el 35è aniversari del Casal de la Gent Gran, i a les 20:30h tocaran a la plaça de la Vila.

La Flama de Farners, en l'aniversari de l'any passat

Darreres Notícies

La Flama de Farners celebrarà la Diada de Sant Jaume a Lloret de Mar. Ho farà participant en dues sessions. A banda d’acompanyar als membres del Casal Municipal de la Gent Gran, a les 12h a la plaça Pere Torrent, també farà una audició de sardanes a la plaça de la Vila. Serà a les 20:30h.

Lluís Coll, membre de la cobla, dona més detalls sobre la participació de La Flama de Farners en la diada de Sant Jaume. Explica que a fa anys que venim als actes de Sant Jaume i és postiu perquè és una bona manera de fer sentir la música a la gent de Lloret i als turistes”.

La cobla, actuant a Sant Pere del Bosc al 2018

L’agrupació compta amb onze membres. Es va fundar l’any 1981 a Santa Coloma de Farners, impulsada pel músic Josep Carbó i Vidal. Per tant, en dos anys celebraran el seu 40è aniversari. Segons Lluís Coll, es troben en un bon moment i aquest estiu compten amb un gruix important d’actuacions.

A banda de participar en els actes de la Diada de Sant Jaume, La Flama de Farners tornarà a Lloret aquest dissabte. La cobla serà l’encarregada de l’audició del cicle Sardanes a la Fresca.

 

 

spot_img

El + Vist