23.6 C
Lloret de Mar
Cuina grega (Astelus)

Doble cita del Banc del Temps per aquest divendres i dissabte

Divendres a la tarda es farà la Fira de l'Intercanvi, que es va haver de posposar fa uns dies, mentre que dissabte al matí hi haurà el taller 'Cuines del món'.

Cuina grega (Astelus)

Darreres Notícies

Doble cita del Banc del Temps per aquest cap de setmana. L’entitat ha programat la Fira de l’Intercanvi per divendres a la tarda i el taller Cuines del món per dissabte al matí.

Recordem que fa uns dies va haver d’ajornar la fira per la pluja. Finalment, la quarta edició de la fira s’ha programat per aquest divendres, a partir de les cinc, a la plaça Pere Torrent, on algunes sòcies del Banc oferiran tallers i, a més a més, tothom que ho vulgui podrà intercanviar productes de segona mà, tal com ha detallat una sòcia de l’entitat, Mari Carmen Lacueva.

“Podreu participar d’alguns tallers, entreteniments i coses per intercanviar; també trobareu informació sobre el Banc del Temps”

Mari Carmen Lacueva

La fira començarà a les cinc de la tarda, a la plaça Pere Torrent. I, de cara a dissabte, tindrà lloc el taller Cuines del món dins del programa Temps per compartir.

La trobada es farà de deu a dotze al bar de la biblioteca i les portes estan obertes a tothom, tot i que cal fer inscripció prèvia, perquè les places són limitades.

“Cuines del món estarà dedicat a la cuina armènia, libanesa i grega”

Maria Carmen Lavega

Tal com ha explicat Mari Carmen Lacueva, qui hi acudeixi amb infants, podrà deixar-los amb una sòcia del Banc del Temps, que en tindrà cura mentre duri l’activitat.

spot_img

El + Vist