22.6 C
Lloret de Mar
Remant amb un llaüt del Mediterrani (Club Rem Hotelers)

Doble regata de rem, aquest cap de setmana, a Cala Canyelles

Les organitza el Club Rem Hotelers: dissabte, la quarta regata de la Lliga de Batel i diumenge, la de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani.

Remant amb un llaüt del Mediterrani (Club Rem Hotelers)

Darreres Notícies

El Club Rem Hotelers organitza la quarta regata de les Lligues Catalanes de Batel i de Llaüt Mediterrani. Serà en una doble jornada de rem, que es durà a terme aquest cap de setmana a la platja de Cala Canyelles, amb clubs d’arreu de Catalunya.

Dissabte, es disputarà la regata de la Lliga de Batel, que començarà a les nou del matí i comptarà amb 26 tripulacions. En aquest cas, la competició constarà de 2.000 metres, distribuïts en llargs de 500 metres i tres girs. L’endemà, diumenge, a la mateixa hora, hi haurà la regata de Llaüt Mediterrani, amb 35 tripulacions de 15 clubs d’arreu de Catalunya. En aquest cas, es remaran 1.400 metres, en llargs de 350 i tres girs.

En aquesta ocasió, hi haurà un premi especial: la primera bandera de Cala Canyelles, que s’enduran les tripulacions guanyadores de les categories absolut masculí i femení, tal com ha explicat Romà Codina, membre de la junta directiva del Club Rem Hotelers.

“Això de les banderes és una cosa que es fa al País Basc, el guanyador de la regata se li dona una bandera i hem volgut portar la tradició aquí amb una bandera commemorativa”

Romà Codina

Una altra de les peculiaritats de la regata és que es farà des de la platja cap al fons, de manera que s’anirà a favor o en contra de les onades.

“La fem de dins cap enfora, és a dir, jugarà una mica el paper de qui sàpiga portar millor les onades, cosa que et pot anar molt bé o molt malament”

Romà Codina

Aquesta és la primera vegada que el Club Rem Hotelers organitza una regata i els seus membres asseguren que ho fan amb moltes ganes.

spot_img

El + Vist