10.4 C
Lloret de Mar
Torneig d'escacs de Santa Cristina 2021 (Club Escacs Lloret)

Doble torneig d’escacs per celebrar Sant Romà 2021

Demà dijous, se'n fa un d'infantil, mentre que diumenge hi haurà un torneig per a totes les edats. En els dos casos, serà a les 10.30 hores.

Torneig d'escacs de Santa Cristina 2021 (Club Escacs Lloret)

Darreres Notícies

La Festa Major de Sant Romà comptarà amb dos tornejos d’escacs.

Demà mateix, diada de Sant Romà, se n’ha preparat un d’infantil, al Puntet de l’avinguda de Vidreres. Mentre que diumenge es farà un torneig obert a totes les edats a la plaça Esteve Fàbregas de Fenals. En cas de pluja, el torneig es traslladaria dins del Puntet de Fenals. Les dues competicions seran a partir de dos quarts d’onze del matí.

El president del Club Escacs Lloret, Toni David, assegura que cada vegada hi ha més mainada interessada en jugar a escacs i per això han decidit oferir un torneig infantil.

“Cada vegada la demanda va a més i per això aquest Sant Romà hem decidit fer dos tornejos i dedicar-ne un a les edats infantils”

Toni David

Per tant, a la competició de demà dijous només hi poden participar infants nascuts a partir de l’any 2007. De cara a diumenge, estarà obert a totes les edats i l’únic requisit és conèixer les normes dels escacs.

“El format que sempre fem és que no és eliminatori, és a dir, tothom juga totes les rondes i els aparellaments es van fent en funció dels nivells”

Toni David

L’aforament és de 25 participants en els dos casos i les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic de l’entitat: clubescacslloret@gmail.com.

spot_img

El + Vist