12.3 C
Blanes
Daniela Guillén al podi (Martin Muñoz)

Doble victòria de Daniela Guillén, a la tercera jornada del Campionat d’Espanya

La lloretenca lidera la competició de motocross, amb vuit punts de diferència respecte a la principal perseguidora, Jana Sànchez.

Daniela Guillén al podi (Martin Muñoz)

Darreres Notícies

Doble victòria de Daniela Guillén en la tercera jornada Campionat d’Espanya de Motocross, disputat aquest cap de setmana a Cáceres. La lloretenca va guanyar les dues curses i lidera la competició amb 50 punts.

Després del bon paper al Mundial, va tornar la competició estatal amb una gran actuació de Daniela Guillén. De nou, es va mostrar intractable i va superar totes les rivals en les dues curses, pujant a l’esglaó més alt del podi.

Daniela Guillen (Martin Muñoz)
Daniela Guillén durant la cursa (Martin Muñoz)

En la primera mànega, va sortir segona i va aconseguir avançar fins a guanyar. En la segona mànega, sempre va anar primera i va controlar en tot moment la cursa.

Daniela Guillen als aires (Martin Muñoz)
Daniela Guillén als aires (Martin Muñoz)

D’aquesta manera, és primera en la classificació, amb vuit punts de diferència respecte la principal perseguidora, Jana Sànchez, que és segona amb 42 punts.

La pròxima cita del Campionat d’Espanya es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 d’octubre, al circuit de La Bañeza, a Lleó.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist