9.2 C
Lloret de Mar
Una imatge de l'entrevista

El documental ‘Hitchcock/Truffaut’ obre la temporada de cineclub aquest dijous

El documental. dirigit per Kent Jones, recull l’opinió dels millors directors de l’actualitat sobre el cinema de Hitchcock. Es projecta demà a les nou de la nit al teatre municipal.

Una imatge de l'entrevista

Darreres Notícies

El cineclub Adler obre la temporada demà dijous amb un documental basat en el llibre El cinema segons Hitchcock, que al seu torn està basat en la mítica entrevista que Truffaut va fer a Alfred Hitchcock.

Un cineasta de qui, a la seva l’època, el cinema no estava prou valorat. I no va començar a valorar-se fins que el també director François Truffaut li va fer una entrevista en què van compartir pensaments, idees i opinions sobre el setè art. Ara el cineclub Adler ha escollit el documental dirigit per Kent Jones, que recull l’opinió dels millors directors de l’actualitat.

Premiat al festival de Denver del 2015, el documental presenta una selecció de materials d’arxiu, repassa l’evolució del cinema de Hitchcock i parla de la seva relació amb Truffaut. Una producció que, segons Joan Moret, s’adreça a totes aquelles persones a qui els agrada el cinema.

L’obra Hitchcock/Truffaut es projecta demà a les nou de la nit, al teatre municipal. El cineclub recorda que es pot pagar una quota de cinc euros per a una única sessió o bé fer paquets per a més sessions, amb descomptes per als menors de 21 anys.

spot_img

El + Vist