20.1 C
Lloret de Mar
El bus que recull les donacions de sang, a Barcelona.

Donació extraordinària de sang aquest divendres a Lloret

Serà en un bus situat al Museu del Mar, de 17 a 21h.

El bus que recull les donacions de sang, a Barcelona.

Darreres Notícies

Donació extraordinària de sang aquest divendres, 12 d’agost, a Lloret de Mar. Enlloc de fer-se als llocs habituals, serà un bus situat al passeig marítim a on es recolliran les donacions de sang.

Meritxell Casacuberta, del Banc de Sang i Teixits de Girona, argumenta que “el turisme nacional s’ha quedat més a la costa i ho volem aprofitar per recollir més donacions de sang, fent campanyes com aquesta en destinacions turístiques com Lloret o Palamós”.

Donacio de sang simbolica
Donació de sang simbòlica (www.65ymas).

Des del Banc de Sang i Teixits demanen als voluntaris que portin un document identificatiu i que no han de venir en dejú. Recordem que la majoria de gent pot donar sang. Només cal ser major d’edat, pesar 50 kg i trobar-se bé de salut.

Els organitzadors afronten ara a l’agost el mes més crític de tot l’any. En què, coincidint amb les vacances, les reserves baixen en picat. Ara mateix calen 1.000 donacions diàries en hospitals i centres sanitaris, i només se’n reben la meitat.

Per aquest motiu, es duen a terme campanyes especials com la d’aquest divendres amb un bus al passeig de Lloret de Mar. Estarà a l’alçada del Museu del Mar, de 17 a 21h.

spot_img

El + Vist