Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar
Una de les estances de la masia de Lloret de Mar amb marihuana, en una imatge cedida aquest 19 de novembre del 2020 (ACN).

Dos detinguts per cultivar marihuana en una masia de Lloret de Mar

Els mossos han comissat 932 plantes i 1.040 esqueixos repartits en diverses estances de la casa.

Una de les estances de la masia de Lloret de Mar amb marihuana, en una imatge cedida aquest 19 de novembre del 2020 (ACN).

Darreres Notícies

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

Avui, últim dia per utilitzar la targeta de la campanya ‘Compra a Lloret’

Donada la bona acollida que ha tingut, la previsió és repetir les targetes durant el 2021.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 57 anys i una dona de 56, tots dos de nacionalitat búlgara, per cultivar marihuana en una masia de Lloret de Mar. Les detencions es van produir dijous passat després que els mossos descobrissin que en una masia de la població s’estava produint defraudació del fluid elèctric.

Els agents van fer gestions i van comprovar que es tractava d’una casa on hi podia haver un cultiu ‘indoor’ d’aquesta droga. Durant les vigilàncies, els agents van veure que les finestres exteriors estaven gairebé sempre tancades i que hi havia dispositius de refrigeració dins d’armaris de fusta.

També van detectar una tanca perimetral molt densa que evitava veure l’interior i que als voltants de la casa se sentia una forta olor de marihuana.

El 12 de novembre, els investigadors van localitzar a la finca dues persones que podien ser les encarregades de cuidar la plantació de droga. Davant de les evidències, van entrar a l’edifici. Durant l’escorcoll de les diferents estances van trobar 1.040 esqueixos de marihuana i 240 plantes a la planta baixa, 532 plantes en diferents estadis de creixement a la primera planta, i 160 plantes més a la segona planta.

També hi van trobar aparells per optimitzar el cultiu. Entre ells, 42 làmpades, 21 ventiladors, cinc aires condicionats i tres extractors.

L’home i la dona encarregats de cuidar la plantació van quedar detinguts com a responsables del cultiu i de la defraudació del fluid elèctric, però la investigació continua oberta per determinar si hi pot haver més persones implicades. Els arrestats, que no tenen antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.