25 C
Lloret de Mar
Cartell d'un dels tallers

Dos tallers familiars per donar a conèixer als més petits la història de Lloret de Mar

Un es farà al Museu del Mar cada dissabte de març i l'altre, al castell de Sant Joan durant Setmana Santa.

Cartell d'un dels tallers

Darreres Notícies

Donar a conèixer als més petits la història de Lloret. Aquest és l’objectiu de dos tallers familiars que comencen el pròxim mes de març. Es duran a terme a dos espais del Museu Obert de Lloret (MOLL).

Un d’ells és el Museu del Mar, que serà la seu de la proposta titulada Per sota del mar, que convida als participants a construir un submarí. Es farà tots els dissabtes del mes de març, a les 5 de la tarda. L’altre espai del MOLL que s’ha escollit és el Castell de Sant Joan, on es realitzarà el taller Pirates al Castell, del 24 al 31 de març, durant les vacances de Setmana Santa a les 11 del matí. L’objectiu serà plantar la bandera pirata per conquerir el castell.

El regidor de Cultura, Albert Robert, assegura que les dues propostes fa temps que es duen a terme i són tot un èxit. Per als dos tallers, les places són limitades i cal inscripció prèvia. Els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta i hauran d’estar acompanyats d’un adult.

També és un èxit la Ruta Indiana que culmina amb la visita guiada a Can Font. Es va posar en marxa l’any passat i a partir del juny es tornarà a reprendre. Per aquestes visites també caldrà inscripció prèvia.

spot_img

El + Vist