25 C
Lloret de Mar
L'alcalde i regidors de l'equip de govern, en presentar el programa de la Festa Major.

Dulsat: “convido els veïns a gaudir de la Festa Major de Santa Cristina amb un somriure”

A més dels consellers Giró i Torrent, s'hi espera l'abat emèrit de Montserrat, Josep Maria Soler.

L'alcalde i regidors de l'equip de govern, en presentar el programa de la Festa Major.

Darreres Notícies

Jaume Dulsat desitja una bona diada de Santa Cristina, aquest diumenge, als veïns en què es recuperen la totalitat de les activitats del 24 de juliol així com els aforaments previs a la pandèmia.

L’alcalde de Lloret de Mar afirma que “convido els veïns a gaudir de la festa amb un somriure, hi ha ganes de viure Santa Cristina sense restriccions“.

major 3

La festa major de Santa Cristina sempre compta amb autoritats convidades i polítics situats a primera línia. Aquest diumenge esperem a Lloret els consellers d’Economia i Empresa, Jaume Giró i Roger Torrent, a més de l’exconseller Jordi Turull (qui ja havia vingut al 2017).

festa 1 1

Amb motiu de la festa major de Santa Cristina, també esperem a la vila la directora de Presidència a Girona, Maria Josep Porta, el president del Consell Comarcal de La Selva, Salvador Balliu, a més d’una àmplia representació d’alcaldes i regidors del territori.

major 2

Qui venia cada any des del 2008 a Lloret era el Bisbe de Girona. Francesc Pardo va morir fa uns mesos i en representació de l’església vindrà l’abat emèrit de Montserrat, Josep Maria Soler.

spot_img

El + Vist