10.5 C
Lloret de Mar

Dúnia Martínez (Team Albino), medalla de plata de boxa als World Police and Fire Games

L'esdeveniment per a policies i bombers es va celebrar la setmana passada als Països Baixos.

Dunia Martínez, al podi de la competició, on es va endur la plata.
Dunia Martínez, al podi de la competició, on es va endur la plata.

Darreres Notícies

Dúnia Martínez, membre del Team Albino de Lloret de Mar, ha guanyat la medalla de plata de boxa en els World Police and Fire Games. La competició es va celebrar la setmana passada a Rotterdam, als Països Baixos.

servicios profesionales jimenez

Es tracta d’un esdeveniment d’arts marcials per a policies i bombers. En el cas de la Dúnia, és policia local a Blanes i entrena des de fa uns anys amb el Team Albino, a les seves instal·lacions de Lloret.

dunia martinez, en combat
Dúnia Martínez, en el combat de boxa.

Aquesta ha estat la seva primera competició amateur, després de dos anys practicant la modalitat de boxa. Va ser un combat final amb un resultat “molt ajustat, per decisió dels jutges va sortir guanyadora la rival alemanya, igualment estic molt contenta de veure el resultat dels entrenaments”.

Dunia Martinez, al ring
Dunia Martinez, al ring amb les seves rivals.

Dúnia Martínez explica que la preparació ha estat dura, perquè ha hagut de baixar de pes per poder arribar al pes necessari per participar en la competició. Especialment “ara a l’estiu s’ha fet molt dur, són molts graus i havia de perdre pes per donar el pes”.

Ara, Dúnia Martínez seguirà entrenant per poder participar l’any que ve en els Jocs Olímpics de Policies i Bombers, que se celebraran al Canadà.

spot_img

El + Vist