14.9 C
Lloret de Mar

El Asri, Egusquiza, Domènech i Reynols, classificats per a la final del Campionat de Catalunya Sub-16

Els quatre corredors del Club Atletisme Lloret - La Selva han aconseguit classificar-se a la jornada prèvia d'aquest diumenge, a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Bakr El Asri (Federació Catalana d'Atletisme)
Bakr El Asri (Federació Catalana d'Atletisme)

Darreres Notícies

Quatre membres del Club Atletisme Lloret – La Selva s’han classificat per la Final del Campionat de Catalunya, en categoria sub16, en la prèvia disputada aquest diumenge a Barcelona, a l’estadi Joan Serrahima. Són en Bakr El Asri, en Marek Egusquiza, en Marc Domènech i la Talaku Reynolds.

servicios profesionales jimenez

Segons explica un dels entrenadors de l’entitat, Àngel Mullera, hi havia moltes expectatives en que arribessin a la final els dos atletes que fan la prova dels 1.500 metres llisos: en Bakr El Asri, que va ser primer, i en Marek Egusquiza, que va acabar tercer.

Marek Egusquiza Federacio Catalana dAtletisme
Marek Egusquiza (Federació Catalana d’Atletisme)

Així va ser i, a més, s’hi van afegir en Marc Domènech, que va fer marca personal en els 300 metres llisos, i la Talaku Reynolds, que també va fer marca personal en el triple salt, amb una marca de 9 metres i 74 centímetres.  

“Teníem expectatives que passessin a la final en Bakr i en Marek i així ha estat, però també s’han classificat en Marc Domènech i la Talaku Reynolds”

Àngel Mullera
Talaku Reynolds (Miquel Merino)
Talaku Reynolds (Miquel Merino)

Malauradament, en Bernat Draper, que també hi participava, no es va poder classificar per a la final, tot i fer marca personal en la prova dels 600 metres llisos, amb un temps d’1 minut i 36 segons. Àngel Mullera destaca que és un atleta de primer any que ha acabat molt bé la temporada.

“En Bernat Draper ha fet marca personal, no ha passat a la final però és un atleta de primer any i ha acabat molt bé la temporada”

Àngel Mullera
Bernat Draper (Miquel Merino)
Bernat Draper (Miquel Merino)

Els quatre atletes classificats per la Final del Campionat de Catalunya ja pensen en la gran cita, que se celebrarà en dues setmanes al mateix escenari, a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona. 

spot_img

El + Vist