18.5 C
Lloret de Mar

El Ball de Plaça recupera l’aforament previ a la pandèmia

També torna l'estofat a la plaça del Pi, al paratge de Santa Cristina, que preveu servir més de 1.000 racions.

El Ball de Plaça, amb l'aforament sencer.
El Ball de Plaça, amb l'aforament sencer.

Darreres Notícies

La normalitat torna a l’esperat Ball de Plaça de Lloret de Mar, que aquest diumenge, diada de Santa Cristina, recuperarà l’aforament d’abans de la pandèmia a la plaça de la Vila.

servicios profesionales jimenez

S’hi esperen col·locar unes 600 cadires (o potser una mica més), que permetran poder veure de ben a prop el ball, els vestits i la cara d’emoció d’obreres i balladors.

El que també es recupera, després de dos anys sense fer-se, és l’estofat popular a la plaça del Pi, del qual se’n serviran més de 1.000 racions. Això serà el proper 24 de juliol, cap al migdia, en què s’espera que la plaça s’ompli de vogadors, convidats i veïns, en una imatge que deixarà enrere les restriccions de la Covid.

Estofat multitudinari a la plaça del Pi, al paratge de Santa Cristina.

Els actes de la diada estan organitzats per l’Obreria de Santa Cristina, amb el suport de l’Ajuntament de Lloret. Arseni Frigola, obrer major: “animo els lloretencs a participar a la diada de Santa Cristina, després d’adaptar-nos durant dos anys i recuperant per fi la normalitat”.

L’acte que no es fa enguany és el Ball de Plaça a l’hospital sociosanitari de Lloret, per prudència davant l’augment dels casos de Covid. Es tractava d’una edició molt emotiva de la dansa, que s’oferia per als residents del centre que no es podien desplaçar a la plaça de la Vila. Finalment, però, s’ha decidit no fer-lo per evitar riscos derivats de la pandèmia.

spot_img

El + Vist