23.1 C
Lloret de Mar

El Banc del Temps comença l’any amb un taller de cuina fàcil i saludable

Es farà aquest divendres, a les 17.30 hores al bar de la Biblioteca, i anirà a càrrec de Dory Gómez.

Taller de cuina argentina
Taller de cuina argentina

Darreres Notícies

El Banc del Temps comença les activitats del 2020 amb un taller de cuina fàcil i saludable. El farà aquest divendres a la tarda, però les inscripcions es tanquen avui.

L’activitat forma part d’un seguit de tallers de cuina que van començar al novembre i que s’allarguen fins al juny. El Banc del Temps el gestiona l’Aurora; una membre de l’entitat, Conxa Alférez, explica que en aquest cas la sessió anirà a càrrec de Dory Gómez, que se centrarà en la cuina mediterrània.

Dory Gómez (Facebook)

De novembre a juny, hi ha un taller de cuina cada mes i cada vegada se centra en un país diferent. I és que són les mateixes sòcies del Banc del Temps que s’ofereixen per fer les classes.

Les sessions de cuina estan obertes a tothom, tant socis com no socis. I és que, segons Conxa Alférez, és una activitat que agrada molt als assistents i ajuda a crear nous socis.

El taller és gratuït i els assistents no cal que portin res, però sí que és necessari apuntar-se. Les inscripcions s’han de fer avui a la tarda, de sis a set, a la seu de l’entitat, a la Biblioteca. El taller de cuina fàcil i sana, amb Dory Gómez, es farà aquest divendres, a dos quarts de sis de la tarda, al bar de la biblioteca.

Les següents sessions seran de cuina ucraïnesa, russa, hindú, txeca i marroquina.

spot_img

El + Vist