20.7 C
Blanes
Capitans de l'Agrupació de Jugadors del Barça i dels veterans del Club Futbol Lloret (Antonio Díez)

El Barça guanya el Triangular Solidari de veterans del Club Futbol Lloret

L’Agrupació de Jugadors del Futbol Club Barcelona va guanyar la segona edició del Triangular Solidari de Veterans, organitzat aquest cap de setmana pel Club de Futbol Lloret. El segon classificat va ser el Girona Futbol Club, mentre que el Lloret va acabar en el tercer lloc. La cita va ser solidària amb Càritas. En el […]

Capitans de l'Agrupació de Jugadors del Barça i dels veterans del Club Futbol Lloret (Antonio Díez)

Darreres Notícies

L’Agrupació de Jugadors del Futbol Club Barcelona va guanyar la segona edició del Triangular Solidari de Veterans, organitzat aquest cap de setmana pel Club de Futbol Lloret. El segon classificat va ser el Girona Futbol Club, mentre que el Lloret va acabar en el tercer lloc.

La cita va ser solidària amb Càritas. En el primer partit, els lloretencs van caure per un ajustat 2-3 davant del Girona. El segon enfrontament, entre gironins i blaugranes va acabar amb triomf culer per 1-0. I en l’últim partit, el Lloret no va poder amb el Barça, que es va imposar per un 4-0 i es va proclamar guanyador.

circo de las estrellas
Els veterans del Club Futbol Lloret (Antonio Díez)
Els veterans del Club Futbol Lloret (Antonio Díez)

El president del Club de Futbol Lloret, Eduard Coloma, destaca la qualitat de joc que es va poder veure i l’ambient festiu que es va generar al Camp Municipal d’Esports.

“Va ser molt emocionant i amb partits de molta qualitat, la gent va respondre molt bé”

Eduard Coloma

Aquesta ha estat la segona edició del Triangular Solidari de Veterans del Club de Futbol Lloret. Els beneficis del sorteig de samarretes i de la bústia solidària anirà de manera íntegra en benefici de Càritas Lloret. La bústia encara es pot trobar al bar del Camp Municipal d’Esports per a tothom que vulgui fer aportacions.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist