1.8 C
Lloret de Mar
Cartell de l'exposició

El Batxillerat Artístic del Coll i Rodés inaugura l’exposició de treballs a la Casa de la Cultura

Ho farà avui dimecres (17 hores) i la mostra es podrà visitar fins al 10 de maig.

Cartell de l'exposició

Darreres Notícies

L’exposició de treballs dels alumnes del Batxillerat Artístic de l’Institut Coll i Rodés s’inaugura aquesta tarda a la Casa de la Cultura. Es tracta d’una mostra que es fa cada curs, per donar a conèixer el talent i la tasca dels estudiants, que tenen entre 17 i 18 anys.

Aquest any, la temàtica principal són els projectes en procés, és a dir, l’estat que tenen els treballs durant la seva etapa de creació, abans de ser finalitzats. La tutora de segon de Bartxillerat és Montserrat Martínez.

És el 10è any que es realitza aquesta mostra, que permet a l’institut mostrar què fan i com treballen a les classes de Batxillerat Artístic.

La inauguració és aquesta tarda, a les cinc. Al llarg de l’acte es podrà gaudir d’un refrigeri, que anirà a càrrec dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de “Cuina i Restauració” i de “Serveis en Restauració” del mateix institut.

L’exposició es podrà visitar a la Casa de la Cultura fins al 10 de maig, de dilluns a divendres, en horari de matí i tarda, i també els dissabtes al matí.

spot_img

El + Vist