7.3 C
Lloret de Mar

El calendari laboral del 2023 recull 13 dies festius

En el cas de Lloret de Mar, se sumen dues jornades no laborals més: Santa Cristina i Sant Romà.

Un calendari.
Un calendari.

Darreres Notícies

El calendari laboral del 2023 recull un total de 13 dies festius, segons el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). D’aquests, 9 se celebraran a tot Espanya, un més que aquest any.

servicios profesionales jimenez

En concret, aquest 2023, els dies de festa han estat 6 de gener, dia de Reis. Per davant tenim, 7 d’abril (Divendres Sant), 10 d’abril (Dilluns de Pasqua), 1 de maig (Festa del Treball), 24 de juny (Sant Joan), 15 d’agost (Assumpció), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), 12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (La Immaculada), 25 de desembre (Nadal) i 26 de desembre (Sant Esteve).

A aquests dies, cal sumar-hi les dues festes locals. En el cas de Lloret seran les habituals: Santa Cristina (24 de juliol) i Sant Romà (18 novembre).

La coincidència dels festius en dilluns o divendres permetrà gaudir de fins a sis caps de setmana llargs aquest 2023: el 6 de gener (divendres), el 7 d’abril (divendres); l’1 de maig (dilluns); l’11 de setembre (dilluns); el 25 de desembre (també dilluns)¡ i el 8 de desembre (divendres).

A més, hi ha la possibilitat de fer fins a cinc ponts: dos de tres dies, un de quatre i dos de cinc. El primer possible, la Mare de Déu d’Agost, caurà en dimarts. El següent serà a l’octubre, perquè la festa nacional d’Espanya, el dia 12, cau en dijous.

Pel que fa a possibles ponts de cinc dies, n’hi ha dos: per Tots Sants -que cau en dimecres- i al desembre, perquè el Dia de la Constitució cau en dimecres, i la Immaculada, dos dies després, en divendres. Per últim, hi haurà l’opció de fer quatre dies festius seguits per Nadal, que cau en dilluns, i Sant Esteve, que serà un dimarts.

spot_img

El + Vist