13.3 C
Lloret de Mar
Campionat de Catalunya aleví

El Campionat de Catalunya de natació aleví a Lloret deixa molt bones sensacions a organitzadors i participants

S'ha disputat aquest cap de setmana a la Piscina de Lloret i l'únic lloretenc que hi ha participat, Guillem Ruiz, ha millorat totes les seves marques personals.

Campionat de Catalunya aleví

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret ha estat plena de gom a gom al llarg de tot el cap de setmana. El motiu és que s’hi ha disputat el Campionat de Catalunya aleví, amb la participació de 400 nedadors.

L’ambient ha estat espectacular i les instal·lacions són ideals per a una prova d’aquestes característiques, segons apunten tant els organitzadors com els mateixos participants. Un d’ells ha estat el lloretenc Guillem Ruiz, l’únic membre del club local que ha pogut participar a la prova autonòmica. Els resultats han estat molt bons.

En Guillem ha aconseguit un diploma pel 8è lloc en els 100 braça (1.16:49); a més, ha quedat 11è en els 200 braça (2.50:30), 17è en els 100 lliures (1.01.38) i 18è en els 100 papallona (1.11.03). El més destacat, però, és que ha millorat la marca personal en totes les modalitats, segons ha apuntat el seu entrenador, Jordi Pujolar.

Com dèiem, les valoracions del Campionat són molt positives. L’organització ha anat a càrrec del Club Natació Lloret i la seva presidenta, Olga Valls, assegura que només han rebut felicitacions.

Olga Valls ha recordat que en aquesta ocasió va ser la Federació Catalana de Natació qui va insistir perquè el campionat es fes a la piscina lloretenca. Però, després de l’èxit, espera poder organitzar més proves d’aquest nivell. Una voluntat que comparteix el regidor d’Esports, Joan Bernat, que valora de manera molt positiva que en ple mes de febrer s’organitzin esdeveniments com aquest, que ha portat a Lloret 400 nedadors i tots els seus acompanyants.

Els nedadors i nedadores han quedat molt contents de les instal·lacions de la Piscina de Lloret. El Campionat de Catalunya de Natació en categoria aleví va començar divendres i va acabar diumenge a la tarda.

spot_img

El + Vist