18.5 C
Lloret de Mar

El Campionat d’Espanya de natació artística portarà 1.000 persones a Lloret

Amb més de 40 clubs d'arreu de l'Estat, dels quals destaquen el Granollers, el Kallipolis, el Sabadell i el Mataró, entre altres entitats catalanes.

Natació sincronitzada a la Piscina de Lloret (Club Natació Lloret).
Natació sincronitzada a la Piscina de Lloret (Club Natació Lloret).

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull aquest cap de setmana una competició de gran format: el Campionat d’Espanya de Natació Artística, en les categories aleví i infantil. L’esdeveniment, que arriba a la 23a edició, se celebrarà al llarg de tres jornades a la Piscina de Lloret.

servicios profesionales jimenez

S’hi esperen prop de 1.000 persones, entre esportistes, entrenadors, jutges i membres de l’organització. Ricard Salinas, director de la Piscina de Lloret, es mostra molt content de ser la seu de la prova, per segona vegada.

El campionat reunirà més de 40 clubs d’arreu de l’Estat espanyol, entre els que destaquen diversos de catalans, com el Granollers, el Kallipolis, el Sabadell i el Mataró.

Tot i que els entrenaments comencen aquest dijous, la competició s’inicia divendres al matí i s’allargarà fins diumenge a la Piscina de Lloret.

No hi haura públic a les grades, que es reserven per als equips. Això sí, hi haurà retransmissió en ‘streaming’ a través de les xarxes socials.

spot_img

El + Vist