18.2 C
Lloret de Mar

El candidat de CiU s’escollirà el 23 de setembre

El proper 23 de setembre CiU de Lloret de Mar escollirà el candidat per a les eleccions municipals del 2015. La setmana que ve es durà a terme l’assemblea del partit en l’àmbit local. Hi ha tres noms damunt de la taula: Jaume Dulsat, Lluís Mosella i Albert Robert. El president de Convergència Democràtica de […]

Jordi Martínez, al centre de l'executiva de CDC de Lloret
Jordi Martínez, al centre de l'executiva de CDC de Lloret

Darreres Notícies

El proper 23 de setembre CiU de Lloret de Mar escollirà el candidat per a les eleccions municipals del 2015. La setmana que ve es durà a terme l’assemblea del partit en l’àmbit local. Hi ha tres noms damunt de la taula: Jaume Dulsat, Lluís Mosella i Albert Robert.

El president de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Lloret, Jordi Martínez, no ha volgut definir cada candidat, però sí ha explicat que el futur alcaldable “ha de ser una persona formada, amb coneixement del poble, dels barris i urbanitzacions, que sàpiga negociar, dialogant, ferma, que treballi pels interessos dels lloretencs i dels visitants”.

Martínez assegura que la prioritat per CiU és “refundar el partit”, tot renovant candidats i membres de la llista. El president de la secció local argumenta que el fet de tenir tres candidats a Lloret, enlloc d’un de sol, és “positiu“. Això “vol dir que hi ha gent que creu en el partit, que vol tirar endavant Catalunya i sobretot Lloret de Mar”.

El proper 23 de setembre els militants hauran de decidir qui pren el relleu a Romà Codina com a cap de llista per a les municipals del maig vinent. Si no hi ha novetats, serà Jaume Dulsat, Lluís Mosella o Albert Robert.

A més del candidat de CiU, a Lloret ja coneixem dos alcaldables més: Antonio Lorente, pel PSC, i Jordi Orobitg, per ERC.

spot_img

El + Vist