13.8 C
Lloret de Mar

Els botiguers recuperen la festivitat de la Mare de Déu del Carme

Els botiguers del carrer del Carme recuperen aquest any la festivitat de la Mare de Déu del Carme, que se celebra el 16 de juliol. Per tant, ha preparat una sèrie d’activitats per demà a la tarda en aquest carrer i també a Rector Coch i Miquel Ferrer. A més, durant tot el dia, la zona estarà […]

Mare de Déu del Carme
Mare de Déu del Carme

Darreres Notícies

Els botiguers del carrer del Carme recuperen aquest any la festivitat de la Mare de Déu del Carme, que se celebra el 16 de juliol. Per tant, ha preparat una sèrie d’activitats per demà a la tarda en aquest carrer i també a Rector Coch i Miquel Ferrer. A més, durant tot el dia, la zona estarà decorada amb testos que ha cedit l’Ajuntament.

servicios profesionales jimenez

La festa començarà a les sis de la tarda amb la passada dels gegants i els capgrossos de Lloret; tot seguit, hi haurà una ballada de country i, finalment, Carolina Toledo farà un concert de ranxeres. A més, hi ha previstes diferents sorpreses. Una de les botigueres de la zona, Sol Berenguer, explica que la idea ha sorgit per recuperar una antiga tradició i també per dinamitzar els comerços d’aquest tram del nucli antic.

El regidor de Comerç, Jordi Orobitg, ha rebut la iniciativa amb molt bons ulls i assegura que qualsevol col•lectiu que vulgui tirar endavant una activitat com aquesta rebrà la mateixa bona resposta per part de l’Ajuntament.

Els comerciants de la zona reconeixen que l’any passat hi havia moltes botigues tancades, per llogar, però que aquest any s’ha tornat a donar vida en aquests tres carrers i volen donar un impuls a les vendes. I és que, fa anys, era un lloc per on passaven molts turistes. El regidor Jordi Orobitg atribueix aquesta disminució de vianants per la reconversió hotelera a què s’ha sotmès Lloret, que ha obligat a tancar molts hotels de la zona que havien quedat obsolets.

La festa també comptarà amb una ofrena floral a la Mare de Déu del Carme.

spot_img

El + Vist