5.9 C
Lloret de Mar
Cartell

El Casal de l’Obrera i el Xino-Xano se’n van a Montserrat, diumenge

Cartell

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana és l’últim del mes d’octubre i, per tant, a banda del canvi d’hora, també toca excursió a Montserrat. Un any més, el Casal de l’Obrera i el Xino-Xano organitzen la tradicional sortida per anar a un dels punts més emblemàtics de Catalunya. Plegats aniran fins a Collbató. Des d’allà, qui ho vulgui pot arribar fins al monestir en autocar i qui tingui ganes de fer esport i gaudir de la natura, pot pujar caminant amb els membres del Xino-Xano. Ho explica un membre de la Penya, Carles Carbonell.

L’excursió consta d’uns deu quilòmetres, segons Carbonell aptes per a tothom. L’habitual és que un 30% dels assistents pugin caminant. Un cop a dalt, el dia és lliure per visitar tots els atractius de Montserrat. Després de dinar, hi ha convocatòria al camí dels Degotalls per anar a fer una ofrena floral i el Cant dels Goigs a la majòlica de la Mare de Déu de les Alegries de Lloret.

La sortida per anar a Montserrat és a les set del matí, tot i que cal tenir en compte el canvi d’hora; perquè ens entenguem, a les tres de la matinada caldrà retardar el rellotge altre cop a les dues i dormirem una hora més. Qui estigui interessat en anar a Montserrat, ha de trucar al 972 37 11 33 (durant el dia) o al 972 36 87 65 (migdia i vespre).

spot_img

El + Vist