16.8 C
Lloret de Mar

El CDA estarà tancat aquesta setmana per poder traslladar-se

Ahir el centre va fer entregues dobles d'aliments als usuaris i la previsió és que obri dilluns que ve a un local més gran.

CDA
CDA

Darreres Notícies

El Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar es troba tancat des d’avui per poder dur a terme el trasllat a un local més gran. Fins ahir va tenir les portes obertes, en què va proporcionar entregues dobles d’aliments a les famílies usuàries.

Al llarg de la setmana, el Centre de Distribució estarà tancat amb la previsió d’obrir en un nou indret a partir de dilluns vinent, 6 de juliol. El nou local -situat a tocar del Puntet, al carrer Girona- és més gran. Té 200 metres quadrats, entre la part de botiga i magatzem. El local on estava fins ara tenia 120 metres quadrats. Segons els responsables, els feia falta més espai, sobretot al magatzem.

Recordem que el Centre de Distribució d’Aliments va obrir les portes a principis del 2011. Al llarg de l’any passat, va proporcionar aliments a 655 famílies, que vénen derivades a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist