11.9 C
Lloret de Mar
El centre cívic del Rieral ja ha reobert

El centre cívic del Rieral ha reobert després de tres mesos tancat per la pandèmia

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, celebra que el centre s’hagi pogut reobrir i agraeix que tots els usuaris compleixen les mesures d’higiene i seguretat. 

El centre cívic del Rieral ja ha reobert

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

El Centre Cívic del Rieral ja ha obert portes de nou. Ho va fer dilluns i al llarg de l’estiu obrirà de dilluns a divendres, matí i tarda, de nou a una i de cinc a vuit. El centre, com tots els equipaments municipals, va haver de tancar quan es va decretar l’estat d’alarma i va començar el confinament.

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, celebra que el centre s’hagi pogut reobrir i agraeix que tots els usuaris compleixen les mesures d’higiene i seguretat. De moment, només s’ha reobert aquest centre cívic perquè és el que té més activitat. La resta, segueixen tancats, tot i que les entitats que necessiten recollir material ho poden fer.

El centre ofereix hidrogel per a tots els usuaris (Ajuntament de Lloret de Mar)

Durant l’estat d’alarma, els responsables dels centres cívics han seguit actius i, entre altres coses, han preparat un seguit de cursos per fer aquest estiu. Lara Torres explica que d’aquesta manera volen compensar que bona part de l’oferta es va haver d’aturar amb la pandèmia.

Les inscripcions d’aquests cursos, que s’han obert aquesta setmana, estan anant a bon ritme i fins i tot es plantegen crear nous grups. Les classes es faran entre el 6 de juliol i el 28 d’agost. Repassem l’oferta: el dilluns a la tarda, de sis a vuit, es farà un curs de ganxet de colors i amigurumis amb Lourdes Pagès; el dimarts, també de sis a vuit, hi haurà un curs de pintura amb Stella González; el dimecres la proposta es titula Reciclem i restaurem amb Rosa Haba, al matí de nou a onze; el dijous a la tarda, de sis a vuit, es farà un taller de dibuix i il·lustració amb Eva Ramos; i el divendres hi ha doble proposta: al matí de nou a onze Cosim a màquina amb Ascen Vázquez i a la tarda, de sis a vuit, Pulseres i puntes amb Rosa Carrasco.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.