6.4 C
Lloret de Mar

El centre cívic del Rieral ha reobert després de tres mesos tancat per la pandèmia

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, celebra que el centre s’hagi pogut reobrir i agraeix que tots els usuaris compleixen les mesures d’higiene i seguretat. 

El centre cívic del Rieral ja ha reobert
El centre cívic del Rieral ja ha reobert

Darreres Notícies

El Centre Cívic del Rieral ja ha obert portes de nou. Ho va fer dilluns i al llarg de l’estiu obrirà de dilluns a divendres, matí i tarda, de nou a una i de cinc a vuit. El centre, com tots els equipaments municipals, va haver de tancar quan es va decretar l’estat d’alarma i va començar el confinament.

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, celebra que el centre s’hagi pogut reobrir i agraeix que tots els usuaris compleixen les mesures d’higiene i seguretat. De moment, només s’ha reobert aquest centre cívic perquè és el que té més activitat. La resta, segueixen tancats, tot i que les entitats que necessiten recollir material ho poden fer.

El centre ofereix hidrogel per a tots els usuaris (Ajuntament de Lloret de Mar)

Durant l’estat d’alarma, els responsables dels centres cívics han seguit actius i, entre altres coses, han preparat un seguit de cursos per fer aquest estiu. Lara Torres explica que d’aquesta manera volen compensar que bona part de l’oferta es va haver d’aturar amb la pandèmia.

Les inscripcions d’aquests cursos, que s’han obert aquesta setmana, estan anant a bon ritme i fins i tot es plantegen crear nous grups. Les classes es faran entre el 6 de juliol i el 28 d’agost. Repassem l’oferta: el dilluns a la tarda, de sis a vuit, es farà un curs de ganxet de colors i amigurumis amb Lourdes Pagès; el dimarts, també de sis a vuit, hi haurà un curs de pintura amb Stella González; el dimecres la proposta es titula Reciclem i restaurem amb Rosa Haba, al matí de nou a onze; el dijous a la tarda, de sis a vuit, es farà un taller de dibuix i il·lustració amb Eva Ramos; i el divendres hi ha doble proposta: al matí de nou a onze Cosim a màquina amb Ascen Vázquez i a la tarda, de sis a vuit, Pulseres i puntes amb Rosa Carrasco.

spot_img

El + Vist