8 C
Lloret de Mar

El Centre d’Estudis de Llengües consciencia els seus alumnes de la importància del reciclatge

És per aquest motiu que ha introduït elements relacionats amb la temàtica en la seva programació.

Alguns dels alumnes del CELL
Alguns dels alumnes del CELL

Darreres Notícies

El Centre d’Estudis de Llengües (CELL) dedica el primer trimestre del curs a conscienciar els seus alumnes i familiars de la importància del reciclatge. És per aquest motiu que ha introduït elements relacionats amb la temàtica en la seva programació.

servicios profesionales jimenez

En aquesta línia, la directora del centre, Esther Sugrañes, explica que els més petits han practicat l’anglès a la vegada que coneixien l’entorn de Lloret i aprenien què cal fer per tenir cura del medi ambient, a través de cançons. Pel que fa als alumnes més grans, han sortit al carrer i als paratges naturals del municipi per netejar l’entorn.

Des del Centre d’Estudis de Llengües consideren que la contaminació que pateix el planeta és un problema greu i que cal donar-lo a conèixer entre grans i petits, per tal d’aportar solucions efectives.

Segons Esther Sugrañes, cada trimestre centren el seu aprenentatge en algun tema diferent i, quan el tema funciona, s’allarga un temps més. Precisament, això és el que creu que passarà en aquest cas.

Per complementar el projecte del CELL, els alumnes han decorat l’entrada del centre amb treballs elaborats per ells mateixos i relacionats amb la cura del medi ambient.

spot_img

El + Vist