9.1 C
Lloret de Mar
El Turó del Morou, al Montseny (Mendikat).

El Centre Excursionista de Lloret pujarà aquest diumenge al Turó de Morou

L'activitat consistirà en fer una ruta circular al Massís del Montseny, en un recorregut circular i variat d'uns dotze quilòmetres.

El Turó del Morou, al Montseny (Mendikat).

Darreres Notícies

El Centre Excursionista de Lloret farà, aquest diumenge, una ruta circular al Massís del Montseny. Serà un recorregut variat, en què destaca la pujada que faran els participants al Turó de Morou.

L’activitat començarà a les 8.30 h i es preveu que duri unes sis hores. La distància que afrontaran els excursionistes serà de dotze quilòmetres, amb un desnivell acumulat d’uns 850 metres. Al llarg de la marxa, podran gaudir “d’unes bones vistes panoràmiques de la vegetació de la zona”, segons ha explicat el president de l’entitat, Marco Ramírez.

Com és habitual, els participants hauran de portar tot el material i equipament necessari per afrontar la sortida, com botes de muntanya, tres capes de roba, gorra, guants, crema solar, ulleres de sol i bastons. A més de l’esmorzar, el dinar i aigua.

És una activitat oberta només a socis de l’entitat, fins a un màxim de quinze participants. A tots ells se’ls demana un comportament cívic, per tenir cura de l’entorn natural. 

spot_img

El + Vist