13.7 C
Lloret de Mar
El Turó del Morou, al Montseny (Mendikat).

El Centre Excursionista de Lloret pujarà aquest diumenge al Turó de Morou

L'activitat consistirà en fer una ruta circular al Massís del Montseny, en un recorregut circular i variat d'uns dotze quilòmetres.

El Turó del Morou, al Montseny (Mendikat).

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El Centre Excursionista de Lloret farà, aquest diumenge, una ruta circular al Massís del Montseny. Serà un recorregut variat, en què destaca la pujada que faran els participants al Turó de Morou.

L’activitat començarà a les 8.30 h i es preveu que duri unes sis hores. La distància que afrontaran els excursionistes serà de dotze quilòmetres, amb un desnivell acumulat d’uns 850 metres. Al llarg de la marxa, podran gaudir “d’unes bones vistes panoràmiques de la vegetació de la zona”, segons ha explicat el president de l’entitat, Marco Ramírez.

Com és habitual, els participants hauran de portar tot el material i equipament necessari per afrontar la sortida, com botes de muntanya, tres capes de roba, gorra, guants, crema solar, ulleres de sol i bastons. A més de l’esmorzar, el dinar i aigua.

És una activitat oberta només a socis de l’entitat, fins a un màxim de quinze participants. A tots ells se’ls demana un comportament cívic, per tenir cura de l’entorn natural. 

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.