13.6 C
Lloret de Mar
Hospital sociosanitari de Lloret

El centre sociosanitari de Lloret registra la primera defunció per la COVID-19

Hi ha un total de 40 pacients que han donat positiu a la prova del coronavirus.

Hospital sociosanitari de Lloret

Darreres Notícies

El centre sociosanitari de Lloret de Mar ha registrat la primera defunció per la COVID-19. Ara mateix hi ha 40 pacients que han donat positiu de la prova del coronavirus a l’equipament lloretenc.

La informació està donada per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que anuncia que el nombre total de pacients ingressats als hospitals de la Corporació pel virus aquest divendres és de 51 persones.

A l’Hospital Comarcal de la Selva, situat a Blanes, aquest dissabte hi ha 20 pacients ingressats per coronavirus. Avui s’ha produït una nova alta i hi ha hagut dos nous ingressos. Mentre que a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 31 pacients ingressats per la COVID-19. Avui s’han donat dues altes, hi ha hagut una nova defunció i s’han registrat sis nous ingressos per coronavirus.

Pel que fa al nombre de professionals sanitaris positius dels diferents centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 65.

A la Regió Sanitària de Girona el nombre de persones ingressades en estat greu és de 73. El total de persones hospitalitzades és de 533. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 434.

spot_img

El + Vist