13.5 C
Blanes
Una escena de la pel·lícula 'El Chico' de Charles Chaplin

‘El Chico’ de Charles Chaplin es projecta a Lloret a través del Barcelona Film Fest

El Cineclub Adler serà l'encarregat de la projecció, aquest dissabte, a les 18 hores, al Teatre. 'El Chico' celebra aquest any el Centenari.

Una escena de la pel·lícula 'El Chico' de Charles Chaplin

Darreres Notícies

El Cineclub Adler projecta aquest dissabte la pel·lícula El Chico, de Charles Chaplin. La sessió s’emmarca dins del Barcelona Film Fest.

Es tracta d’una pel·lícula muda, del gènere de comèdia dramàtica, que explica la història d’un nen abandonat per la seva mare.

“És la història d’una paternitat volguda, desitjada, pel propi Chaplin”

Charles Chaplin

Tot i que el destí del petit hauria de ser el d’una família rica, finalment acaba convivint amb un alegre sensesostre amb qui viurà diverses aventures. El president del cineclub, Joan Moret, apunta que té trets autobiogràfics.

“Chaplin coneixia perfectament quina era la realitat dels hospicis perquè hi havia anat a parar als set anys”

Joan Moret

Joan Moret afegeix que Chaplin és un clar exemple dels cineastes que capgiren les males experiències que han viscut per convertir-les en obres cinematogràfiques de molta qualitat.

“Chaplin és un d’aquells casos de l’autor que ha passat per grans penúries i gràcies al seu talent i de prendre decisions encertades ha aconseguit fer-li un tomb de 180º”

Joan Moret

El Chico és el primer llargmetratge de Chaplin i aquest any celebra el Centenari. La primera projecció, per tant, es va fer el febrer del 1921. La restauració que es veurà a Lloret, però, es basa en la versió que el mateix Chaplin va fer el 1972.

El passi serà aquest dissabte, a les sis de la tarda, al Teatre de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist