13.9 C
Lloret de Mar
Una escena de la pel·lícula 'El Chico' de Charles Chaplin

‘El Chico’ de Charles Chaplin es projecta a Lloret a través del Barcelona Film Fest

El Cineclub Adler serà l'encarregat de la projecció, aquest dissabte, a les 18 hores, al Teatre. 'El Chico' celebra aquest any el Centenari.

Una escena de la pel·lícula 'El Chico' de Charles Chaplin

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

El Cineclub Adler projecta aquest dissabte la pel·lícula El Chico, de Charles Chaplin. La sessió s’emmarca dins del Barcelona Film Fest.

Es tracta d’una pel·lícula muda, del gènere de comèdia dramàtica, que explica la història d’un nen abandonat per la seva mare.

“És la història d’una paternitat volguda, desitjada, pel propi Chaplin”

Charles Chaplin

Tot i que el destí del petit hauria de ser el d’una família rica, finalment acaba convivint amb un alegre sensesostre amb qui viurà diverses aventures. El president del cineclub, Joan Moret, apunta que té trets autobiogràfics.

“Chaplin coneixia perfectament quina era la realitat dels hospicis perquè hi havia anat a parar als set anys”

Joan Moret

Joan Moret afegeix que Chaplin és un clar exemple dels cineastes que capgiren les males experiències que han viscut per convertir-les en obres cinematogràfiques de molta qualitat.

“Chaplin és un d’aquells casos de l’autor que ha passat per grans penúries i gràcies al seu talent i de prendre decisions encertades ha aconseguit fer-li un tomb de 180º”

Joan Moret

El Chico és el primer llargmetratge de Chaplin i aquest any celebra el Centenari. La primera projecció, per tant, es va fer el febrer del 1921. La restauració que es veurà a Lloret, però, es basa en la versió que el mateix Chaplin va fer el 1972.

El passi serà aquest dissabte, a les sis de la tarda, al Teatre de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.