14.7 C
Lloret de Mar

El Cineclub Adler projectarà l’espectacular documental ‘Fire of Love’

L'obra explica l'èpica història de Katia i Maurice Krafft, una parella d'exploradors que va jugar-se la vida per filmar els volcans amb una proximitat mai vista. Avui, a les 20.30 hores, al Teatre.

'Fire of Love'
'Fire of Love'

Darreres Notícies

Avui és dijous i toca sessió del Cineclub Adler. En aquesta ocasió, es projectarà el documental Fire of Love, de la directora Sara Dosa. La producció se centra en l’èpica història d’amor entre la Katia i en Maurice Kraft, una parella d’exploradors que va jugar-se la vida per filmar els volcans amb una proximitat mai vista.

servicios profesionales jimenez

El president del Cineclub Adler, Joan Moret, assegura que les imatges que es projectaran avui són espectaculars.

“Són espectaculars, perquè estem parlant d’imatges que van ser pioneres en tot el que és documentació de les erupcions volcàniques”

Joan Moret

Després d’anys enregistrant imatges espectaculars molt a prop de la lava, els dos vulcanòlegs francesos van morir en una erupció volcànica a la muntanya Unzen, al Japó, l’any 1991. Trenta anys després, Sara Dosa va treballar en el seu arxiu per crear aquest film. Ho va fer a través d’un gènere anomenat Found footage, que consisteix en fer servir material trobat.

“És una pel·lícula que està molt ben realitzada i, òbviament, la pulsió que hi ha al darrere és atrapar l’espectador amb aquestes imatges i descobrir una història que potser és poc coneguda però que té molt d’interès”

Joan Moret

La projecció de Fire of Love es farà avui dijous, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist