8 C
Lloret de Mar

El Cineclub Adler se suma a la FilmoXarxa amb la projecció d’‘El fill de Josep’

Serà la primera projecció de la FilmoXarxa a la Selva marítima. La projecció és avui, a les 21 hores, al Teatre.

'El fill de Josep'
'El fill de Josep'

Darreres Notícies

El Cineclub Adler donarà el tret de sortida a les sessions de la FilmoXarxa a la Selva marítima. Ho farà aquest vespre amb la projecció de la pel·lícula El fill de Josep.

servicios profesionales jimenez

El president de l’entitat, Joan Moret, ha explicat que la producció és una paràbola moderna sobre el concepte de la Sagrada Família. Un dels protagonistes és en Vincent, un adolescent que descobreix, després de molts anys, qui és el seu pare i, a partir d’aquesta troballa, la seva vida canviarà per complet. Una pel·lícula que Moret considera idònia per projectar a les portes de Setmana Santa. El director és Eugène Green.

Com hem dit, la projecció inaugura a la Selva marítima les sessions de la FilmoXarxa, una iniciativa que pretén ajudar a distribuir arreu de Catalunya un seguit de pel·lícules europees subtitulades en català i que fins ara no han trobat acollida dins dels circuits comercials habituals. Joan Moret recorda que la creació de la FilmoXarxa dona compliment a la Llei del Cinema del 2010.

El Cineclub Adler és un dels 20 cineclubs de Catalunya que donen suport a aquesta iniciativa. El fill de Josep, que ha rebut bones valoracions i crítiques, a banda de ser presentat a Berlín l’any 2016, es podrà veure avui, a partir de les nou del vespre, al teatre municipal.

spot_img

El + Vist