16.5 C
Lloret de Mar

El Cinema a la fresca porta ‘Cinema Paradiso’ a Sa Caleta, aquest dimecres

El clàssic de Giuseppe Tornatore es podrà veure demà, a les 22 hores, a Sa Caleta.

Cinema Paradiso (Fotogramas)
Cinema Paradiso (Fotogramas)

Darreres Notícies

Un clàssic entre els clàssics de la història del cinema. Aquest dimecres a la nit es podrà gaudir de la projecció de la pel·lícula Cinema Paradiso, en una nova sessió del cicle Cinema a la fresca. Es tracta d’una producció de l’any 1988, del cineasta Giuseppe Tornatore, i que ha arribat a tot el món.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, assenyala que “és una pel·lícula que no necessita presentació”. A més, considera que és una bona oportunitat per redescobrir el llargmetratge i també perquè les generacions més joves la coneguin.

“És una pel·lícula que no necessita presentació, és un clàssic del cinema que ha arribat a tots els països del món, és un bon moment per redescobrir-la”

Cristian Fernández

Cinema Paradiso és una història d’amor pel cinema. La història s’explica a través del petit Salvatore, un nen d’un poblet italià que creix envoltat per la màgia del cinema. El regidor considera que la proposta i l’emplaçament són ideals per passar “una nit màgica d’estiu”.

“En un entorn com és Sa Caleta i amb una peli que és una obra mestra, es reuneixen tots els ingredients per passar una nit màgica d’estiu”

Cristian Fernández

La projecció de Cinema Paradiso, en la sessió de Cinema a la fresca, es podrà veure aquest dimecres, a les deu de la nit, a Sa Caleta

spot_img

El + Vist