0.7 C
Lloret de Mar
The Show Must Go On, en una actuació

El Clon Festival s’inaugura aquest dissabte amb un plat fort: el tribut a Queen

La banda clònica, que és de Tarragona, compta amb un membre de Lloret: el guitarrista Jimmy.

The Show Must Go On, en una actuació

Darreres Notícies

Aquest dissabte arriba el primer concert del Clon Festival, que inaugura la 16a edició a Lloret de Mar. Serà amb un dels plats forts, el tribut a Queen, que no poden estar més de moda després de l’èxit de la pel·lícula ‘Bohemian Rapsody’.

La banda pren el nom d’una de les cançons emblemàtiques dels Queen, “The Show Must Go On”. Un dels seus integrants, el bateria Xavi Bocanegra, avança que l’actuació serà “un repàs a tots els clàssics de la millor banda de rock de la història, des del primer fins a l’últim disc dels Queen, amb energia i fidels al seu directe”.

Bocanegra afegeix que el seu és un tribut a Queen fet amb “respecte”.

L’agrupació, de Tarragona, es troba en actiu des de l’any 2017. En aquests tres anys, han fet prop de 400 concerts, la majoria en establiments hotelers, tot i que també actuen sovint en Festes Majors.

Els components del grup són els següents: el cantant Eduardo Rogerio, que fa de Freddie Mercury; el bateria Xavi Bocanegra, que es posa a la pell de Roger Taylor; el baixista Carlos Rojo, que imita John Deacon; i el guitarrista Sergi Rotllan, que fa de Brian May. En el cas d’aquest últim, com a curiositat, tot i que viu a Tarragona, és de Lloret de Mar, i se’l coneix a la vila com a Jimmy.

Aquest dissabte, tribut a Queen amb “The Show Must Go On”. El concert començarà a les 22:30h, a la Roca d’en Maig. L’accés és lliure.

spot_img

El + Vist