14.7 C
Lloret de Mar

El Club Atletisme Lloret La Selva, entre els sis millors equips de Catalunya en relleus

L'entitat lloretenca, amb els bons resultats en les semifinals amb els equips sub12 i sub14, s'ha classificat per les finals.

La categoria sub12 del Club Atletisme Lloret - La Selva
La categoria sub12 del Club Atletisme Lloret - La Selva

Darreres Notícies

El Club Atletisme Lloret La Selva és un dels sis millors equips de Catalunya en la competició de relleus, en les categories sub12 i sub14. L’entitat, després dels bons resultats d’aquest cap de setmana, s’ha classificat per disputar les finals del campionat català de relleus.

servicios profesionales jimenez

En les semifinals, celebrades aquest dissabte a Sabadell, els dos equips van obtenir resultats destacats. En el cas de la categoria sub12, van ser tercers de la classificació general i primers de la seva sèrie. L’equip estava format per Roger Merideño, Biel Giralt i els germans Jan i Guillem Valentí.

En el cas de la sub14, van obtenir una quarta posició en la general i una segona plaça en la seva sèrie. L’equip el van formar Eladi Caviglia, Miquel Gallart, Vicente Plaza i Max Sugrañes.

la categoria sub14 del club atletisme lloret la selva min
La categoria sub14 del Club Atletisme Lloret – La Selva.

El següent objectiu serà obtenir bons resultats també en les finals, que se celebraran el pròxim mes de març. Un dels entrenadors del club, Àngel Mullera, assegura que estan motivats per aconseguir-ho.

“Ara, toca preparar les finals amb moltes ganes, estem entre els sis millors equips de Catalunya i som optimistes”

Àngel Mullera

Les finals es disputaran els dies 25 i 26 de març també a Sabadell.

spot_img

El + Vist