11.2 C
Lloret de Mar
Najat El Hachmi

El Club de Lectura rep la visita de l’escriptora Najat El Hachmi per comentar ‘La filla estrangera’

La cita és avui, a les 18 hores, a la biblioteca.

Najat El Hachmi

Darreres Notícies

L’escriptora Najat El Hachmi visita aquesta tarda el Club de Lectura de la biblioteca de Lloret. Ho farà per parlar de la novel·la La filla estrangera, guanyadora del premi BBVA Sant Joan el 2015.

L’obra narra, en format de monòleg, l’entrada a la vida adulta d’una noia nascuda al Marroc i criada en una ciutat catalana d’interior. És la història de la rebel·lió per sortir del món de la immigració, però que topa amb el conflicte intern de trencar el vincle que l’uneix amb la mare. Tot i que Najat El Hachmi va néixer al Marroc i ha crescut a Vic, remarca que no es tracta d’una autobiografia.

La filla estrangera és l’últim llibre que han llegit al Club de Lectura de Lloret i aquesta tarda podran compartir les seves percepcions amb l’autora. Una cita que a l’escriptora li agrada molt.

La cita és a les sis de la tarda a la biblioteca. I de ben segur que a la trobada també es farà referència a l’última obra de Najat El Hachmi, Mare de llei i mel, publicada aquest 2018 amb la veu de la mare, que parla de la seva infantesa i joventut en un poble del nord del Marroc.

spot_img

El + Vist