20.1 C
Lloret de Mar
El club de rem Santa Cristina, en la diada de la Festa Major (Julia Termes)

El club de rem Santa Cristina fa jornades de portes obertes

Per donar a conèixer la seva activitat i ampliar els equips de la base, amb sessions que s'allarguen fins el 15 d'octubre.

El club de rem Santa Cristina, en la diada de la Festa Major (Julia Termes)

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina organitza diverses jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva activitat i ampliar la participació en els equips de base. Les sessions, que començaran aquest divendres, s’allargaran fins al 15 d’octubre.

Es tracta d’una activitat adreçada a quatre edats: els Alevins, per a infants que estudien cinquè i sisè de primària; Infantils, per a primer i segon d’ESO; Cadets, per tercer i quart d’ESO; i per últim, Juvenils, pels joves que estudien Batxillerat, tal i com exposa un dels entrenadors Arnau Jiménez.

Les embarcacions que es faran servir en aquestes jornades de portes obertes seran les de batel, per a quatre vogadors i un timoner, i els llaüt mediterrani i català, que son per a vuit vogadors i un timoner.

La primera sessió és aquest divendres, a la tarda, de dos quarts de set a vuit. L’endemà, dissabte, es farà al matí, de dos quarts d’onze a dotze. Les jornades es repetiran cada divendres i dissabte durant tres setmanes més, fins al 15 d’octubre.

Els interessats en participar s’han de posar en contacte amb el Club Rem Santa Cristina a través de les xarxes socials de l’entitat o per mitjà de les escoles i els instituts de Lloret.

spot_img

El + Vist