22.9 C
Lloret de Mar
La quina de l'any passat

El club d’Hoquei Lloret i el de Natació munten una ‘gran quina’ pel dia de Sant Esteve

Començarà a les 17:30h, a l'hotel Olympic.

La quina de l'any passat

Darreres Notícies

Arriba la Gran Quina pel dia de Sant Esteve. Com ja és tradició a Lloret, el club d’Hoquei i el de Natació sumen esforços per organitzar, per sisè any, una quina amb regals molt i molt destacats.

- Publicitat -

El preu per jugar parteix dels 20 euros, que donen dret a nou cartrons. Hi haurà unes quantes quines, amb un munt de regals, a més d’una superquina i una altra d’infantil. El vicepresident del Club d’Hoquei Lloret, Jordi Minguella, destaca el conjunt de premis, valorats 15.000 euros.

Per la seva part, la presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls, explica que la finalitat de la quina és “poder subvencionar l’esport base i ajudar les famílies amb aquestes despeses“. Afegeix que estan molt contents amb la resposta que obtenen cada any, dels comerços i dels veïns.

La Gran Quina de Sant Esteve començarà a les 17:30 hores, a l’hotel Olympic. Per evitar cues, aquest any hi haurà més caixes a l’entrada i s’obriran les portes una hora abans. Es demana, però, que tothom que vulgui cadira compri com a mínim un lot de cartrons. L’any passat, les dues entitats esportives van aplegar unes 600 persones.

spot_img

El + Vist