21.5 C
Lloret de Mar
Llorenç Pagans tocant la guitarra, al costat d'Auguste Degas

El Club Marina Casinet convida Joaquim Rabaseda per parlar sobre el baríton Llorenç Pagans

Com és habitual, la xerrada començarà, avui, a les 20 hores, a la seu del Club Marina Casinet.

Llorenç Pagans tocant la guitarra, al costat d'Auguste Degas

Darreres Notícies

Fent un símil amb l’actualitat, El baríton Llorenç Pagans, personatge clau al París del segle XIX, vindria a ser un Julio Iglesias de la capital francesa. L’afirmació la fa el musicòleg Joaquim Rabaseda, que del 2009 al 2017 va fer una recerca conjunta amb Joan Gay sobre la figura d’aquest músic nascut a Cervià de Ter.

Aquest vespre donarà tots els detalls dels resultats d’aquests anys de recerca. Serà al Club Marina Casinet, on defensarà la rellevància de Llorenç Pagans en el París del segle XIX, quan va excel·lir com a cantant, organista i guitarrista. La seva rellevància va portar els dos musicòlegs a investigar-lo.

Els musicòlegs Joaquim Rabaseda i Joan Gay (El Punt Avui)

Joaquim Rabaseda convida tothom a la xerrada d’aquest vespre i posa de relleu que no cal ser cap expert sobre la matèria. Com és habitual, la xerrada començarà a les vuit del vespre, a la seu del Club Marina Casinet.

El conferenciant, Joaquim Rabaseda, és compositor, llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Girona, en Història i Ciència de la Música per la de Granada i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, és professor i escriu a la revista L’Avenç. Actualment està acabant un estudi de la vinculació de la música amb els pintors impressionistes a partir, precisament, de la biografia del cantant Llorenç Pagans.

spot_img

El + Vist