26.2 C
Lloret de Mar
Teresa Pàmies

El Club Marina Casinet dedica una xerrada a la figura de Teresa Pàmies

Anirà a càrrec de Montserrat Barderi, comissària de l'Any Pàmies, i es farà avui divendres, a les 20 hores, a la seu del Club Marina Casinet.

Teresa Pàmies

Darreres Notícies

Avui al vespre, hi ha una nova xerrada del Club Marina Casinet. La convidada és l’escriptora Montserrat Barderi, que parlarà sobre la figura de Teresa Pàmies. I és que la Institució de les Lletres Catalanes ha dedicat l’any 2019, precisament, a Teresa Pàmies, pel centenari del seu naixement.

Barderi, que és la comissària de l’any Pàmies, explicarà diferents aspectes de la vida de l’escriptora, que està vinculada ideològicament al món del comunisme, tal com ha avançat el president del Club Marina Casinet, Joan Domènech.

La ponent de la conferència és periodista, filòsofa i especialista en estudis de gènere. A més, col·labora de manera mensual en la secció tribuna d’El Punt Avui i és la patrona fundadora de la Fundació Maria-Mercè Marçal.

La xerrada sobre Teresa Pàmies, a càrrec de Montserrat Barderi, es farà avui divendres partir de les vuit del vespre. Serà a la sala del segon pis del local social del Club Marina Casinet.

spot_img

El + Vist