22.6 C
Lloret de Mar
Una activitat del Club Natació Lloret

El Club Natació Lloret estrena una nova secció de triatló

A partir d'aquest dilluns s’inicien unes jornades de portes obertes per a tots els majors de 18 anys que vulguin provar el triatló.

Una activitat del Club Natació Lloret

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret estrena la seva nova secció de Triatló. L’entitat lloretenca ofereix aquesta modalitat, que combina natació, ciclisme i cursa a peu. Per a tots els interessats, avui s’inicien unes jornades de portes obertes.

Aquest dilluns, a més dels dies 25 i 29 de maig, es duran a terme proves de natació. Les de cursa a peu es faran els dies 23, 26 i 30 de maig, mentre que el dia 27 també d’aquest mes sortiran a fer natació en aigües obertes.

La presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls, ha assenyalat que tot va sorgir d’una idea de l’extriatleta professional Miguel Angel Acosta, que fa uns mesos que viu a Lloret. A més, ha explicat que es tracta d’una disciplina dura i que cal dur a terme una bona preparació per afrontar aquets tipus de competicions.

“Cada vegada hi ha més afició per aquest esport, és una disciplina dura i cal un bon entrenament”

Olga Valls

La nova secció de triatló s’adreça a majors de 18 anys. Per a participar en les proves, cal posar-se en contacte amb el Club Natació Lloret. L’objectiu és que la nova secció comenci a funcionar de manera activa el pròxim mes de juny.

spot_img

El + Vist