13.5 C
Blanes
Farners Galcerán, Maria Gallart i Xhoel Abazi

El Club Natació Lloret obté cinc medalles en la primera etapa del Circuit Girosona

L'entitat va participar amb un total de 48 nedadors, dels quals un total de 18 van poder arribar a disputar finals de diferents modalitats.

Farners Galcerán, Maria Gallart i Xhoel Abazi

Darreres Notícies

Bons resultats del Club Natació Lloret en la primera etapa del Circuit Girosona, celebrada a Olot, en la 29a edició del Trofeu Raül Ramos. L’entitat, que va presentar 48 participants, va tornar amb 5 medalles: una d’or i quatre de bronze.

Aquesta medalla d’or la va obtenir Maria Gallart, en la prova dels 100 metres braça. A més, va aconseguir una de bronze en els 200 braça. La resta de terceres posicions van ser per Farners Galcerán, en els 100 metres braça; Guillem Pedreo, en els 100 braça; i Xhoel Abazi, en els 100 metres lliures.

L’entrenador del Club Natació Lloret, Joan Parra, assenyala que van augmentar la presència en les finals, amb 18 nedadors.

“Vam aconseguir cinc podis i vam augmentar el nombre de finalistes, amb 18 places”

Joan Parra

La segona etapa del Circuit Girosona se celebrarà al febrer del 2024, a les instal·lacions del Club Natació Banyoles. Abans, en un mes, hi haurà els Campionats de Catalunya en les categories infantil i júnior.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist