13.5 C
Blanes
Anunci de la suspensió de la Travessia

El Club Natació Lloret suspèn la 35a Travessia de Lloret, programada pel 19 de juliol, a causa de la pandèmia

Des de l'entitat expliquen que "hi ha massa incertesa" sobre les condicions en què s’hauria pogut realitzar l'esdeveniment.

Anunci de la suspensió de la Travessia

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret ha decidit suspendre la Travessia de Lloret, programada pel 19 de juliol, a causa de la situació de la pandèmia de la Covid-19. Es tracta de l’acte més emblemàtic de l’entitat, amb centenars de participants de totes les edats i que enguany arribava a la 35a edició.

La presidenta del club, Olga Valls, explica que ha estat una decisió difícil de prendre. Assegura, a més, que “hi ha massa incertesa” sobre les condicions en què s’hauria pogut realitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud i, fins i tot, si les autoritats sanitàries ho haguessin permès.

Edició de l’any passat de la Travessia (Club Natació Lloret)

La Travessia de Lloret hauria estat el primer acte d’homenatge a Yasuji Fusano -màxim referent del club i un dels impulsors de la construcció de la piscina-, que va morir per coronavirus el passat mes de març. És per aquest motiu que la junta directiva del club lamenta haver suspès l’activitat. Olga Valls argumenta que “la situació de la pandèmia no ens ho permet fer amb la seguretat ni amb la normalitat que s’hauria de fer”.

Des de l’entitat, esperen que l’any que ve es pugui recuperar aquesta prova tradicional i consolidada en el calendari d’activitats de Lloret de Mar. De moment, continuen a l’espera de saber quin és el futur de la resta competicions que estaven programades pels mesos d’estiu.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist