9.1 C
Lloret de Mar

El Club Natació Lloret torna del Campionat de Catalunya infantil i júnior amb bons resultats

Les actuacions més destacades són la de Dimana Sevdalinova, plata en els 50 metres papallona, i Maria Gallart, bronze en els 50 metres braça.

Dimana Sevdalinova i Maria Gallart (Club Natació Lloret)
Dimana Sevdalinova i Maria Gallart (Club Natació Lloret)

Darreres Notícies

Actuació molt destacada del Club Natació Lloret en els Campionats de Catalunya Infantil i Júnior. L’entitat va aconseguir una medalla de plata, una medalla de bronze, trenta marques personals, deu diplomes de finalistes i cinc marques mínimes per accedir als Campionats d’Espanya del pròxim mes de març.

servicios profesionales jimenez

De totes les actuacions, van destacar especialment les de les dues medallistes. La plata va ser per Dimana Sevdalinova, en els 50 metres papallona, mentre que el bronze el va guanyar Maria Gallart, en els 50 metres braça. Totes dues, a més, van aconseguir el rècord de Girosona, tal com ha explicat l’entrenador del club, Joan Parra.

“Segurament ha estat un dels millors campionats en els últims anys que hem tingut amb el club”

Joan Parra

Joan Parra assegura que el club segueix en creixement i creu que la temporada que ve podran formar uns equips encara més potents.

“Seguim en creixement, vam incrementar el nombre de participants i de cara a la temporada que ve podem tenir uns equips molt potents en aquest campionat”

Joan Parra

El Campionat de Catalunya d’hivern es disputa en dues fases. La primera es va celebrar a Barcelona i la segona, a Sabadell.

spot_img

El + Vist