7 C
Lloret de Mar

El Club Natació Lloret tornarà a competir al circuit de trofeus Girosona

El 20 de maig, la competició anirà a càrrec del Club Natació Lloret, amb la disputa del trofeu Lloret Memorial Sensei Fusano.

Nedadors a la Piscina de Lloret (Club Natació Lloret)
Nedadors a la Piscina de Lloret (Club Natació Lloret)

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret tornarà a formar part del Circuit de trofeus Girosona, que arriba a la 12a edició. A banda de l’entitat lloretenca, també hi formaran part els clubs de natació d’Olot, Banyoles, Vic i GEiEG.

L’esdeveniment començarà el 6 de novembre, amb el trofeu Raül Ramos, organitzat pel Club Natació Olot. Després, l’11 de febrer, arribarà la segona competició, amb el 36è trofeu Josep Tresserras, del Club Natació Banyoles. La tercera aturada serà en el trofeu Mercat del Ram, el 15 d’abril, amb el Club Natació Vic.

El 20 de maig serà el torn del Club Natació Lloret, amb la disputa del trofeu Lloret Memorial Sensei Fusano. El circuit finalitzarà el 10 de juny, en què es durà a terme el trofeu Ciutat de Girona, a les instal·lacions del GEiEG.

Joan Parra, entrenador del Club Natació Lloret, explica que s’ha volgut donar un nou format a la competició per tal que aquesta tingui més nivell i sigui més atractiva pels participants.  

“Es presenta molt ambiciós, la natació a Girona i Osona ha crescut considerablement i veiem necessari fer un canvi en el format, per donar una competició de més nivell als nedadors de la zona”

Joan Parra

El Club Natació Lloret afronta la primera de les cites, a Olot, amb la intenció d’assolir marques mínimes que permetin als seus nedadors accedir als campionats de Catalunya.

“Els que no tenen les marques assolides pels campionats de Catalunya, les han d’intentar aconseguir el 6 de novembre”

Joan Parra

El Circuit Girosona, que comença el 6 de novembre i acaba el 10 de juny, inclou les categories infantil, cadet, júnior i absoluta.

spot_img

El + Vist