23.6 C
Lloret de Mar
Club Rem Hotelers

El Club Rem Hotelers fa una crida per crear un nou sènior d’iniciació

L'entitat vol fomentar la participació dels equips sènior i els convida a iniciar-se en el rem dos dies a la setmana, dimarts i dissabte.

Club Rem Hotelers

Darreres Notícies

El Club Rem Hotelers treballa en la formació d’un equip d’iniciació. S’adreça a majors de 18 anys, d’edats sènior, per tal que puguin aprendre a practicar el rem i, en un futur, poder participar en regates i competicions.

El president de l’entitat, Adrià Riera, explica que, ara que arriba l’estiu, volen potenciar la participació en els equips sènior.

“Busquem que la gent que s’hagi interessat en el rem pugui tenir la oportunitat d’aprendre a remar i en un futur participar en regates i competicions”

Adrià Riera

Primer, es fa una preparació teòrica per saber quines son les parts de l’embarcació i el rem, a més d’altres aspectes importants. Una vegada adquirits aquests coneixements, es passa a la part pràctica.

“Al principi fem una preparació teòrica perquè s’acomodin a l’ambient, perquè comporta certs perills”

Adrià Riera

Hi ha dues sessions a la setmana, a la platja de Cala Canyelles: els dimarts, a dos quarts de nou del vespre, i els dissabtes, a dos quarts d’onze del matí. Els interessats en participar han d’enviar un correu al mail de l’enitat: [email protected]

spot_img

El + Vist