17.2 C
Lloret de Mar
Foto de club de la temporada passada

El Club Voleibol Lloret ho té tot a punt per tornar als entrenaments

L'entitat ha tingut molta feina per preparar la nova temporada per poder aplicar totes les mesures de l’Ajuntament i també les específiques de la Federació Catalana de Voleibol.

Foto de club de la temporada passada

Darreres Notícies

Avui es posa en marxa el Club Voleibol Lloret, que torna als entrenaments de pretemporada després de molts mesos. I ho fa amb una sèrie de protocols estrictes per garantir la seguretat de tothom, jugadores i entrenadores.

La presidenta, Andrea Nicolàs, reconeix que han tingut molta feina per preparar la nova temporada per poder aplicar totes les mesures de l’Ajuntament i també les específiques de la Federació Catalana de Voleibol.

Però deixant de banda les mesures per la Covid-19, la presidenta assegura que estan molt contentes de com es presenta la temporada, ja que es pensaven que tindrien moltes baixes pel coronavirus, però ha estat tot al contrari. L’objectiu de tots els equips serà mantenir la categoria, tot i que són conscients que en el cadet i el juvenil de Primera Divisió serà complicat.

Pel que fa al sènior, ha patit una renovació important i tindrà moltes cares noves, tant a la plantilla com a la banqueta. La més destacada és la de l’entrenador, que serà Facundo Leal, un tècnic amb una àmplia experiència a en l’àmbit internacional, que agafa el relleu d’Agustín Correa. Un canvi que Andrea Nicolàs està convençuda que serà molt positiu, no tant pel que fa al joc sinó a nivell psicològic.

Aquesta temporada el Club Voleibol Lloret comptarà amb nou equips: un benjamí, un aleví, dos infantils, dos cadets, un juvenil, un sènior i, la novetat de la temporada, un masculí que barrejarà juvenils i cadets.

spot_img

El + Vist